خدمات منطقه 22

راهنمای موردنیاز ساکنین منطقه 22

خدمات منطقه 22

راهنمای موردنیاز ساکنین منطقه 22

آشنایی با لیزر و عوارض آن

حتما شما دوست عزیزی که قصد انجام دادن لیزر موهای زائد را دارید، اطلاعات بسیاری درباره لیزر موهای زائد و خطرات و عوارض آن و نیز بهترین مراکزی که لیزر را انجام می دهند، را کسب کرده اید. من اطلاعات چکیده و مفید و بسیار کاربردی را در مورد لیزر موهای زائد جمع آوری کرده ام که در اختیار عزیزان علاقمند به کسب آگاهی بیشتر قرار داده ام. در نهایت شما را با یکی از بهترین مراکز لیزر موهای زائد که در شهرک گلستان منطقه 22 تهران واقع شده است، آشنا می کنم.

لیزر چیست؟

لیزر یک دانش و فناوری است. یعنی بسته به کاربردی که دارد، می‌توان ویژگی‌های خاصی در آن لحاظ کرد و آن را برای انجام یک کار خاص بهینه‌ سازی نمود. لیزر موهای زائد دقیقاً به نحوی طراحی شده که بدون اثر گذاشتن روی قسمت‌های دیگر پوست و بدن، باعث حذف موهای زائد شود.

 

لیزرهای مختلفی برای حذف موهای زائد استفاده می‌شوند. فناوری‌های الکساندریت، Nd:YAG و دایود از جمله لیزرهای پرکاربرد برای حذف موهای زائد هستند. این لیزرها از نظر کاربرد باهم تفاوت دارند. مثلاً الکساندریت بیشتر برای کسانی موثر است که پوستی روشن دارند و Nd:YAG بیشتر برای پوست‌های تیره استفاده می‌شود. این تفاوت کاربردی به دلیل تفاوت خاصیت‌های فیزیکی لیزرها مثل فرکانس و طول موج است.

 

لیزر موهای زائد چه می کند؟

 

لیزر روی فولیکول‌ها اثر می‌گذارد. لیزر حذف موهای زائد به شکلی طراحی شده که باعث داغ شدن پیاز مو و آسیب دیدن فولیکول‌ها شود. فولیکول‌ها ارگان کوچکی درون پوست هستند که موهای بدن را می‌سازند. با آسیب دیدن فولیکول و پیاز مو، رشد مو برای همیشه متوقف می‌شود.

 

لیزر آسیبی انتخابی وارد می‌کند. نکته‌ی قابل توجه این است که گرمای لیزر باعث آسیب دیدن و از کار افتادن فولیکول‌ها می‌شود، اما این آسیب کاملاً انتخابی است. یعنی به طور همزمان آسیبی به پوست و بافت‌های مجاور فولیکول وارد نمی‌شود. البته گاهی در اثر خطای اپراتور پوست آسیب می‌بیند.

 

لیزر باعث کاهش دائمی موهای زائد می‌شود. این روش می‌تواند بین ۷۰ تا ۹۰ درصد موهای زائد را برای همیشه از بین ببرد. برای همین از نظر علمی می‌گوییم لیزر باعث کاهش دائمی موهای زائد می‌شود و نه حذف دائمی موهای زائد. چون در یک دوره‌ی درمانی نمی‌توانیم ۱۰۰ درصد موهای زائد را از بین ببریم. ولی آن ۷۰ تا ۹۰ درصدی که حذف شده‌اند، دیگر هیچوقت رشد نخواهند کرد.

کاربردهای لیزر موهای زائد

 

لیزر موهای زائد را می‌توان در هر نقطه‌ای از بدن استفاده کرد. البته مراجعات برای لیزر برخی از قسمت‌های بدن بیشتر است. مثلاً در خانم‌ها لیزر ناحیه‌ی بیکینی و تناسلی و لیزر موهای صورت شایع‌تر است. در آقایان لیزر موهای زیر بغل، لیزر خط ریش، موهای کمر و پشت گردن بیشتر انجام می‌شود. با این حال روش لیزر به قدری انعطاف پذیر، سریع و موثر است که می‌توان در یک جلسه کل بدن را در مدت کمتر از یک ساعت لیزر کرد.

 

منطقه‌ی تحت درمان هر چقدر که محدود یا وسیع باشد (حال می‌خواهد فقط پشت لب باشد یا لیزر کل بدن) برای حذف یا کاهش موثر موهای زائد، شما باید یک دوره‌ی درمانی را تکمیل کنید. این دوره معمولاً شامل ۴ تا ۶ جلسه‌ی لیزر با فواصل حدود ۶ هفته است.

 

کاربردهای لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد بیکینی و ناحیه‌ی تناسلی (واژن)

 

حذف موهای زائد ناحیه‌ی بیکینی دردسرهای زیادی دارد. اگر این ناحیه را با تیغ اصلاح کنید، باید هر ۳-۴ روز یکبار این کار را انجام دهید، برای زخم نکردن این ناحیه‌ی حساس دقت بسیاری به خرج دهید، با جوش زدن‌های بعدش کنار بیایید و در نهایت خارش موهای تازه جوانه زده را تحمل کنید.

 

اگر به وکس و موم پناه برده‌اید، حتماً می‌دانید که لحظات خجالت آور برهنه شدن جلوی اپیلاسیون‌کار را تجربه کرده‌اید و می‌دانید که گاهی اوقات موم انداختن ناحیه‌ی بیکنی بسیار دردناک می‌شود.

 

در عوض لیزر موهای زائد یک چاره‌ی بی‌دردسر و دائمی برای خلاص شدن از شر موهای ناحیه‌ی بیکینی و تناسلی است.

 

لیزر بیکینی

آیا لیزر بیکینی درد دارد ؟

 

ممکن است کمی درد تجربه کنید ولی آن قدر نیست که غیرقابل تحمل باشد. بیشتر مراجعین درد لیزر را مثل برخورد یک کش لاستیکی با پوست توصیف می‌کنند. بسیاری از مراجعین ما اصلاً هیچ دردی احساس نمی‌کنند و می‌گویند فقط کمی پوست‌شان سوزن سوزن می‌شود. به طور کلی کمتر از ۱ درصد مراجعین به کرم‌های بی‌حس کننده نیاز پیدا می‌کنند.

خطرات لیزر بیکینی چیست ؟

 

به هر حال تمامی روش‌های درمانی پزشکی زیبایی خطراتی دارند، ولی در مورد لیزر موهای زائد بیکینی، خطرات و عوارض بسیار محدود هستند. لیزر می‌تواند باعث ایجاد زخم، سوختگی، تغییرات رنگ پوست و جوش زدن بشود. این خطرات تا حد زیادی به مهارت اپراتور بستگی دارد.

عوارض لیزر بیکینی

 

خبر خوب این است که اگر ناحیه‌ی لیزر شده در معرض آفتاب قرار نگیرد، تقریباً عوارض لیزر بیکینی به صفر می رسد. پس تا زمانی که بعد از لیزر به سولاریوم نروید و آفتاب نگیرید، احتمال خیلی زیاد دچار عارضه نخواهید شد. همچنین باید بدانید که لیزر تقریباً هیچ عارضه‌ی بلند مدتی ندارد.

در مورد شایعه نازایی

 

بله ما هم در جریان شایعه‌ی نازایی در اثر لیزر موهای زائد ناحیه‌ی بیکینی هستیم. ولی باید بدانید که نور لیزر فقط چند میلی‌متر به پوست نفوذ می‌کند و اصلاً نزدیک به تخمدان‌ها نمی‌شود که بخواهد آسیبی وارد کند. پس اصلاً از این نظر نگران نباشید.

 

حتماً در مورد مرکز مورد نظرتان تحقیق کامل انجام بدهید. هرچند که لیزر روشی ایمن برای حذف دائمی موهای زائد است، ایمنی و کم عارضه بودن آن بستگی به این دارد که به دست چه کسی انجام بشود.

 

معمولاً لیزر را اپراتور انجام می‌دهد ولی پزشک متخصص باید بر روند کلی، نظارت داشته و در آن مرکز حضور داشته باشد. یکی از بهترین مراکز لیزر شهرک گلستان منطقه 22 تهران کلینیک لیزر یاس سپید است که انجام لیزر زیر نظر پزشک متخصص پوست و مو و توسط اپراتور حرفه ای انجام می گیرد. به همین دلیل است که کلینیک لیزر یاس سپید توانسته است رضایت حداکثری مشتریان را به دست آورد.

لیزر موهای زائد صورت

 

ناحیه‌ی صورت یکی از مناطق حساس بدن است که می‌توانیم موهای زائدش را با لیزر به شکلی ایمن حذف کنیم. البته موهای زیر ابرو را نمی‌توان لیزر کرد زیرا خطر آسیب دیدن چشم وجود دارد ولی موهای بین دو ابرو را می‌توانیم با لیزر به شکل موثری حذف کنیم.

 

با توجه به این که تیغ زدن برای خانم‌ها توصیه نمی‌شود و بند انداختن و وکس می‌تواند باعث افزایش ضخامت و تراکم موهای زائد شود، لیزر کردن این موها بهترین انتخاب شماست.

 

لیزر موهای زائد صورت در مقایسه با سایر روش‌ها

 

لیزر بهترین روش حذف موهای زائد صورت است چرا که تیغ می‌تواند زخم‌هایی دائمی روی صورت شما به جا بگذارد و باید هر ۳-۴ روز یکبار صورت خود را اصلاح کنید. بند انداختن، وکس و برداشتن موها با موچین، می‌توانند با افزایش خونرسانی به پوست باعث افزایش موهای زائد شوند. پس بهترین راه برای حذف دائمی و بی‌خطر موهای زائد صوتر، لیزر کردن است.

برای خانم‌هایی که تنبلی تخمدان دارند

 

موهای زائد صورت برای خانم‌هایی که از تنبلی تخمدان یا سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) رنج می‌برند یک مشکلی اساسی است. موهای زائد صورت در این بیماری ضخیم و زیاد می‌شوند. بازهم وکس، موچین و بند انداختن راهکارهای مناسبی نیستند چون باعث ضخیم شدن و زیاد شدن موهای زائد می‌شوند. هرچند که لیزر موهای زائد برای خانم‌های دچار تنبلی تخمدان به اندازه‌ی سایر خانم‌ها موثر نیست، ولی می‌تواند کمک چشمگیری به کاهش موهای صورت بکند.

تعداد جلسات

 

لیزر موهای زائد صورت بسیار سریع انجام می‌شود و شاید ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان ببرد ولی موهای صورت (مثل موهای دست) بسیار سرسخت هستند و به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارند. معمولاً برای حذف موثر موهای صورت به ۶ تا ۱۲ جلسه لیزر با فواصل ۲ تا ۴ هفته‌ای نیاز هست.

 

درد لیزر صورت

 

میزان درد لیزر بیشتر از هر چیز به محل و آستانه‌ی تحمل شما بستگی دارد. به طور کلی لیزر نواحی پایینی صورت، نواحی جلوی گوش و پشت لب دردی ندارند. ممکن است لیزر پیشانی در دفعات اول کمی دردناک باشد ولی در جلسات بعدی کمتر می‌شود. برای کسانی که درد زیادی احساس می‌کنند می‌توانیم از کرم‌های بی‌حس کننده یا داروهای ضد درد استفاده کنیم.

 

عوارض و خطرات لیزر ناحیه صورت

 

مهم‌ترین خطری که لیزر موهای زائد در ناحیه‌ی صورت دارد، خطر آسیب رسیدن به چشم‌ها است. البته اگر از لوازم مراقبی مناسب استفاده کنیم، احتمال آسیب دیدن چشم‌ها صفر است. ممکن است در حین درمان فلش‌هایی از نور ببینید. ولی نگران نباشید این فلش‌ها آسیبی به چشم شما نمی‌رسانند.

 

باز هم مهم‌ترین عامل پیشگیری کننده از عوارض لیزر، دوری از آفتاب مستقیم است. سولاریوم و آفتاب گرفتن را تا بعد از اتمام کل دوره‌ی لیزر درمانی کنار بگذارید. هر بار که بیرون از منزل می‌روید، از کرم ضدآفتاب با SPF بالا استفاده کنید. یادتان باشد که اثر کرم ضدآفتاب بعد از ۲ ساعت از بین می‌رود و باید دوباره کرم بزنید.

بهترین مرکز لیزر موهای صورت

 

موهای صورت خانم‌ها معمولاً نازک‌اند. هرچه موها نازک‌تر و کمرنگ‌تر و پوست تیره‌تر باشد، لیزر کردن موها سخت‌تر می‌شود. اگر موهای نازکی یا روشنی دارید یا پوست تیره‌ای دارید، باید به مرکزی مراجعه کنید که حداقل به لیزرهای الکساندریت و Nd:YAG مجهز باشد. نکته‌ی دیگری که در مورد لیزر موهای زائد صورت باید دقت کرد، روش‌های خنک سازی پوست است که اگر درست انجام نشود، پوست صورت آسیب می‌بیند. پس هم دستگاه لیزر و هم مهارت اپراتور در صحیح انجام شدن خنک سازی موثر هستند.

 

لیزر زیر بغل

 

حذف موهای زائد زیر بغل یکی از پرطرفدارترین استفاده‌های لیزر است. لیزر این ناحیه خیلی سریع و بی‌دردسر انجام می‌شود و کاملاً موثر خواهد بود. برای حذف موثر موهای زائد زیر بغل تقریباً به ۵ جلسه با فواصل حدود ۵ هفته نیاز خواهید داشت. بعد از ۵ جلسه انتظار داریم که حدود ۹۰ تا ۹۵ درصد موهای زائد این ناحیه برای همیشه حذف شوند.

 

درد لیزر زیر بغل

 

لیزر زیر بغل برای اکثر مراجعین ما بدون هیچگونه دردی انجام می‌شود. با این حال اگر دردی احساس کنید، می‌توانیم از داروهای بی‌حسی موضعی استفاده کنیم. معمولاً اولین جلسه‌ی لیزر زیر بغل دردناک‌تر است و همانطور که اشاره کردیم، احساس می‌کنید یک کش لاستیکی به پوست‌تان برخورد می‌کند. جلسات بعدی درد کمتری حس خواهید کرد.

عوارض و خطرات

 

مثل همیشه خطر زخم، سوختگی و جوش زدن وجود دارد؛ ولی اگر اپراتور شما از مهارت و تجربه‌ی کافی بهره‌مند باشد، احتمال وقوع این خطرات بسیار کم و در واقع در حد صفر است.

 

ممکن است بلافاصله بعد از جلسه لیزر کمی قرمزی، گرمی و تورم احساس کنید. اگر لازم باشد، به شما کمپرس یخ داده می‌شود تا التهاب کاهش یابد. گاهی برای مراجعین کرم‌های کورتیکواستروئیدی (کورتونی) تجویز می‌کنیم تا تورم و التهاب ناحیه را بهبود ببخشیم.

بهترین مرکز لیزر موهای زیر بغل:

 

یکی از ساده‌ترین و کم‌دردسرترین نقاط بدن برای لیزر کردن، زیر بغل است؛ ولی بازهم دلیل نمی‌شود که بی‌خطر یا بدون عوارض باشد. همچنان به شما توصیه می‌کنیم در مورد مرکز لیزر مد نظرتان به خوبی تحقیق کنید. از مهارت اپراتورها اطمینان حاصل کنید و حتماً به مرکزی مراجعه کنید که لیزر را تحت نظر پزشک مستقر انجام دهند.

یکی از بهترین مرکز لیزر موهای زائد در نواحی مختلف بدن ، کلینیک لیزر یاس سپید است. در مرکز لیزر یاس سپید که لیزر موهای زاید زیر نظر پزشک متخصص پوست و مو صورت می گیرد، شما می توانید لیزر کم خطر و یا حتی بی خطر، کم عارضه و حتی بی عارضه، و کم درد یا بی درد را تجربه کنید و این تجربه لذت بخش خود را برای دوستان و آشنایان خود نیز تعریف نمایید.

پس اگر شما ساکن غرب تهران هستید و قصد انجام دادن لیزر موهای زائد را دارید، فرصت را از دست ندهید. به مرکز لیزر شهرک راه آهن مراجعه کنید و از خدمات بسیار خوب آن بهره مند گردید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.